Na lockdown: IntermeZZo is weer open!

Inloop & activiteiten volgens agenda, met gepaste veiligheidsmaatregelen

De versoepelingen van de coronamaatregelen betekenen dat IntermeZZo m.i.v. maandag 17 januari 2022 weer open is van 9.00-17.00 uur voor alle activiteiten en inloop! Wees welkom. Uiteraard houden we de veiligheidsmaatregelen in acht. Hieronder lees je meer.

Individuele afspraken gaan dóór

De contactberoepen mogen hun werk weer doen. Ook bij IntermeZZo kunnen we de zó nodige ontspanning in de vorm van 1:1 behandelingen weer bieden. Gasten die een 1:1 afspraak hebben voor behandeling, bijvoorbeeld alles soorten massages, de schoonheidsspecialist, kleuradvies, make-up-workshop: deze gaan door zoals met jou afgesproken. Heb je twijfel over je afspraak? Kun of wil je de afspraak niet laten doorgaan? Bel met IntermeZZo voor een check.

Uitzondering, wat vervalt er: de make-up-workshop op dinsdag 18 januari.

Groepsactiviteiten gaan dóór volgens planning

Gasten die deelnemen aan een groepsactiviteit , zoals yoga, tekenen, creatief boek maken, schrijfsalon: deze gaan door zoals gepland. Ook de voorlichting over de cursus ‘Omgaan met stress’, op 18 januari gaat door.

Kun of wil je nog niet deelnemen aan een activiteit waarvoor je je wel hebt aangemeld? Of twijfel je? Bel met IntermeZZo om even af te stemmen.

Uitzondering, wat vervalt er: de groepsworkshop Look Good Feel Better op maandag 17 januari.

KindermeZZo start weer op

Op woensdagmiddag 19 januari om 14.30 uur starten de 2-wekelijkse kidsmiddagen weer. Speciaal voor kinderen die opgroeien in een gezin waar kanker dichtbij is. Op 19 januari trappen we het jaar af met een vrolijke muziek- en beweegmiddag. Muziekmeesters Harrie en Nico hebben iets leuks voorbereid. Aanmelden is fijn. Bel even.

Inlopen voor gesprek weer mogelijk

Behoefte aan een luisterend oor of gesprek: je kunt zonder afspraak binnenlopen op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur. De vertrouwde gastvrouwen/gastheren zijn aanwezig, er is tijd, er is aandacht, er is voldoende ruimte.

Lees hier de veiligheidsmaatregelen

Bij klachten of twijfel vragen we je om NIET te komen. Bellen kan altijd, natuurlijk bieden we een luisterend oor en is er aandacht en tijd voor je.

De locatie is heel ruim, er is plaats genoeg. We maken extra schoon en luchten vaak. Zo houden het voortdurend in orde. Bij de deur is er een uitvraag voor elke gast, we vragen de handen te reinigen en natuurlijk draagt iedereen een geschikt mond/neusmasker. Binnen geven we elkaar de ruimte en houden 1,5 meter afstand. De ruimtes zijn ook zó ingericht dat het kan. De gastvrouwen/gastheren houden in de gaten dat we elkaar ook echt de ruimte geven!

Zo zorgen we met elkaar dat we bij IntermeZZo de steun aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden weer veilig kunnen bieden.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye