Nazorgcentrum IntermeZZo zoekt mensen die mee de Mont Ventoux willen beklimmen

Gepubliceerd: 13 maart 2019

IntermeZZo gaat op 5 en 6 september met een team de Mont Ventoux op: wandelend, hardlopend en fietsend. Doel is door middel van deze sportieve prestatie geld op te halen voor KWF én IntermeZZo. IntermeZZo zoekt mensen die mee de Franse berg op willen. Op donderdag 28 maart om 19.30 uur is er een informatie avond voor ieder die zin heeft in deze uitdaging.

Tijdens de informatieavond wordt verteld hoe de Stichting Mont Ventoux de beklimming organiseert onder de naam: www.grootverzettegenkanker.nl Er wordt een beeld gegeven van wat deelnemers kunnen verwachten en hoe zij zich kunnen voorbereiden. Drie mensen van team IntermeZZo die in 2018 zijn mee geweest vertellen hun ervaring. Niet alleen de sportieve prestatie, ook de ontmoeting met anderen, maakt deelname speciaal. Honderden mensen die te maken hebben met kanker, zelf of in hun omgeving, gaan de berg op: survivers, naasten en vrienden, nabestaanden en ook sportievelingen die de uitdaging combineren met het goede doel.
Wie mee wil in september 2019, kan zich na de informatieavond inschrijven.

Vlnr: Atty en Corine (wandelaars), Nico(fietser) en Henny (hardloopster) in 2018 op de top!

Steun nodig

IntermeZZo is bedoeld  om, aanvullend op het medische traject, mensen te ondersteunen de regie op hun leven met of na kanker te (her)nemen. Jaarlijks telt het nazorgcentrum zo’n 5.000 bezoeken aan voorlichting, workshops en cursussen en activiteiten.

IntermeZZo is voor de financiering van haar werk aangewezen op giften, sponsoring en goede-doelenacties. Deelname aan de jaarlijkse actie ‘Grootverzettegenkanker’, levert een mooi bedrag op. Hoe meer mensen deelnemen voor IntermeZZo, hoe beter.

Aanmelden voor de informatieavond via info@intermezzo-zwolle.nl of (038) 424 6088.

Locatie: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle.

Gratis parkeren voor de deur.


arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye