Nieuws: 6 september voorlichting over cursus omgaan met stress. Nu al inschrijven!

De confrontatie met kanker zorgt voor extra stress in je leven. Daardoor kun je klachten ontwikkelen en minder genieten van fijne dingen die er ook zijn. Hoe ga je daar mee om?  In de cursus ‘Omgaan met stress’ vind je de weg naar een betere balans. Op 6 september is er een voorlichtingsbijeenkomst over deze cursus. Daarvoor kun je je al vanaf 5 juli inschrijven.

Voorlichtingsbijeenkomst als kennismaking

Voorafgaand aan de cursus is een voorlichtingsbijeenkomst waarin je een goed beeld krijgt wat de cursus inhoudt. Je kunt dan voelen of het bij je past. Aanmelding hiervoor is noodzakelijk.

De cursus is gericht op bewustwording, preventie en loslaten van spanning. Je leert contact met je lichaam te ontwikkelen en meer bewust te zijn van je grenzen en van wat je nodig hebt. Op het programma staan korte inleidingen, verschillende ontspanningsoefeningen, aandachtoefeningen, meditaties en eenvoudige zachte bewegingsoefeningen. De cursusleider geeft je oefenopdrachten mee voor thuis. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur.

Aanmelden

Als je de voorlichting over deze cursus hebt bijgewoond en het past bij je, kun je je ter plaatse direct aanmelden.  Je krijgt dan een (telefonisch) intakegesprek. Je meld je dan meteen aan voor de héle cursus. Tussentijds instromen is niet mogelijk. Na afloop van de cursus is er een afsluitende bijeenkomst voor alle deelnemers.

Kosten

De voorlichtingsbijeenkomst is gratis.

De financiële bijdrage aan de cursus bedraagt 65 euro voor 8 cursusbijeenkomsten.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye