Oktober-borstkankermaand: Heartpillows en lezing schrijfster Evelien van der Werff, ervaringsdeskundige

Gepubliceerd: 8 oktober 2019

IntermeZZo organiseert elk jaar in oktober-borstkankermaand een bijzondere activiteit voor mensen met borstkanker. De hele maand geven we heartpillows cadeau aan vrouwen met borstkanker. Op 17 oktober is er een speciale lezing door schrijfster en ervaringsdeskundige Evelien van der Werff. Hieronder lees je meer.

Heartpillows cadeau

Voor ieder die dat wil is er een ‘hart onder de riem’ in de vorm van een heartpillow. Een hartvormig kussentje dat je steun en verlichting geeft onder de oksel. En natuurlijk morele steun …

Lezing

Evelien van der Werff kreeg twee keer borstkanker. Haar ervaringen beschreef ze, samen met een heleboel informatie die ze verzamelde, in een boek. Het werd dit jaar uitgegeven en is getiteld: ‘Routeplanner door de jungle van kanker’, van K naar Beter. Eveline heeft een positieve insteek gekozen om haar verhaal op te schrijven; zo ontstond een boek waarin tegenslag en hernieuwde levenslust elkaar afwisselen. Prettig leesbaar en vooral informatief. Vol foto’s en fris vormgegeven vormt het boek een leidraad met ruimte voor eigen aantekeningen. Praktisch en inspirerend voor iedereen die met kanker te maken krijgt, niet alleen voor mensen met borstkanker.

Evelien werkt weer volop, maar ze maakt graag tijd vrij om haar verhaal te delen met anderen. Speciaal voor IntermeZZo komt ze naar Zwolle. Je bent van harte uitgenodigd.

Wanneer

Donderdag 17 oktober van 10.30-12.00 uur bij IntermeZZo.

kosten

€ 2,50 per persoon. Vrijblijvend: het boek ‘Routeplanner door de jungle van kanker’, van K naar Beter, is verkrijgbaar voor 10 euro (winkelwaarde 20 euro). Evelien signeert ter plaatse.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via de website, per mail via info@intermezzo-zwolle.nl of telefonisch. Uiteraard kun je ook even bij ons binnenlopen voor verdere informatie en aanmelding.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye