Open Huis op wereldkankerdag 4 februari

Gepubliceerd: 12 januari 2023

Jaarlijks is er op 4 februari wereldwijd ‘wereldkankerdag’. Dan staan de ziekte én de gevolgen daarvan, in de schijnwerper. IntermeZZo verzorgt dan ook een programma in de vorm van een ‘open huis’. Dit op zaterdag 4 februari van 10.30-13.30 uur. Een kennismakingsochtend voor mensen met kanker en voorál hun naasten. Want kanker heb je niet alleen!

Wat is er te doen?

Gastvrouwen en gastheren verwelkomen iedere bezoeker met een kopje koffie/thee en wat lekkers in de gezellige huiskamer van IntermeZZo. Ter kennismaking is er een korte rondleiding door de locatie met uitleg over de activiteiten en ondersteuningsmogelijkheden die IntermeZZo kan bieden. Er zijn korte één op één ontspanningsbehandelingen, zowel voor degene ziek is als diens naasten. De schoonheidsspecialiste geeft tips en maak mensen mooi op. Er zijn handmassages en de voetreflextherapeut geeft ontspanningsmassages. Dit alles om zelf te ervaren hoe dat voelt. Ook is er een korte klankschalenontspanning, Wie wil, kan een sessie meemaken, uiteraard geen verplichting. Daarnaast zijn er wat creatieve mogelijkheden te zien.

Informatie en voorlichting

Bij IntermeZZo is veel informatiemateriaal voorhanden van de mogelijkheden ter ondersteuning van mensen met en na kanker. Maar ook voor de naasten en informatie over wat er voor gezinnen en kinderen die opgroeien met een ouder die kanker heeft (KindermeZZo). Want kanker heb je niet alleen.

Welkom!

Je hoeft je niet aan te melden als je ons open huis wilt bezoeken. Je bent welkom en kunt gratis parkeren voor de deur aan de Dokter van Thienenweg 1a in Zwolle.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye