Open huis op Wereldkankerdag 4 februari

Gepubliceerd: 28 januari 2022

Kanker raakt iedereen. Jou dus ook … Dat is het thema dit jaar van Wereldkankerdag.

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die kanker heeft of had. Op Wereldkankerdag is er speciale aandacht voor mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd. Zelf of bij een naaste.

IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle, houdt open huis, als kennismaking met wat IntermeZZo kan bieden ter ondersteuning. Er is een doorlopend programma tussen 10.00-15.00 uur.

Programma

Gastvrouwen/gastheren zijn aanwezig om een rondleiding te geven door het gebouw. Bij de ruimtes wordt uitleg gegeven over de activiteiten op het gebied van: “omgaan met kanker, ontspannen & welbevinden, ontmoeten & relaties en terugkeer in de samenleving”. 

De setting is gemoedelijk, vrijwilligers serveren koffie of thee met wat lekkers en hebben alle tijd voor een gesprek.

Ontspanning

Nazorgcentrum IntermeZZo biedt deze dag de mogelijkheid om kennis te maken met enkele ontspannende behandelingen. Dit in de vorm van een korte lichaamsmassage, een voetreflexmassage of handmassage door ervaren masseurs.

Mensen zonder klachten zijn welkom, met mondkapje. Er wordt goed opgelet dat er niet teveel mensen in dezelfde ruimte zijn, zodat de coronamaatregelen goed nageleefd kunnen worden. Binnen geven we elkaar de ruimte.

Aanmelden voor het Wereldkankerdag-programma is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren is gratis, voor de deur.

Locatie: Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle.

Meer informatie? Bel met IntermeZZo (038) 424 6088

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye