Persbericht – IntermeZZo ontvangt € 84.100,- van Zwolse Haringparty!

Gepubliceerd: 20 juni 2024

Recordopbrengst bij Zwolse Haringparty!

IntermeZZo ontvangt € 84.100,-

Het werd even stil in de feesttent op hole 10 van Golfclub Zwolle toen voorzitter Frank Brilman van de Zwolse Haringparty het bedrag bekend maakte dat deze avond door de aanwezige gasten is bijeengebracht voor het goede doel. Een recordbedrag van € 84.1000 voor IPSO IntermeZZo Zwolle. Tijdens de avond genoten de ruim zevenhonderd bezoekers van de sfeervolle entourage op de Zwolse Golfclub, het mooie weer en een verrassingsoptreden van De Koorbazen. 

Vaatje Hollandse Nieuwe goed voor € 24.000,-

Zoals ieder jaar vond ook dit jaar tijdens de Zwolse Haringparty weer een loterij en een veiling plaats. Veilingmeester Notaris Dick Timmerman van Het Notarieel bracht vijftien veilingitems onder de hamer. Hierop werd door de aanwezige gasten flink geboden. Hoogtepunt van de avond was de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe. Dat leverde € 24.000,- op. Een ander veilingitem dat veel opbracht was een compleet verzorgd bezoek aan een wedstrijd van F.C. Liverpool, dat voor € 11.000,- wegging. Een kunstwerk van Ronald A. Westerhuis was goed voor € 8.000,-. Een bijzonder veilingitem was de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen met de burgemeester van Zwolle, Peter Snijders. Dat aanbod werd geveild voor € 4.000,-.

Aan het eind van de avond nam Pierre Satink, voorzitter van het bestuur van IntermeZZo, symbolisch het bedrag in ontvangst. IPSO IntermeZZo Zwolle is het centrum voor leven met en na kanker. Hier zijn kankerpatiënten en hun familie van harte welkom voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kunnen mensen bij IntermeZZo terecht. IntermeZZo heeft tevens een groot aanbod van activiteiten die helpen om de regie in het leven met kanker te hervinden.

De Zwolse Haringparty werd mogelijk gemaakt door bijdragen van Dusseldorp BMW Zwolle, Baker Tilly, Jansen Vastgoed, Het Notarieel, VDK Groep, Arslan & partners advocaten, Koffiebranderij Mocca d’Or, Schagen Groep, Schuttelaar Wijnen & Geschenken, NOVON Schoonmaak, Wadinko N.V, Oostas Makelaars, KVS kantoorinrichtingen, Raeth, FleetGo, HANOS, Stern Partyservice, Golfclub Zwolle en Creatief Bureau Zecht. 

Initiatiefnemers

De Zwolse Haringparty is een initiatief van de drie Zwolse Rotaryclubs en Rotaract Zwolle, die hiermee een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren aan de stad en de regio. ‘Service above all’ is niet voor niets het credo van serviceorganisatie Rotary. 

Op de foto: Pierre Satink (2e van links) krijgt het bedrag symbolisch overgedragen door voorzitter Frank Brilman (m) en bestuurslid Jeroen Nagelmaeker (l). Rechts Yvonne Baars en Mariëlle de Mots van IntermeZZo.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye