Publieksavond: Kanker, en nu?

Gepubliceerd: 6 oktober 2014

Op 27 oktober 2014 presenteert IntermeZZo haar nieuwe activiteiten tijdens een publieksavond in theater Odeon in Zwolle.

IntermeZZo heeft haar activiteiten voor mensen met kanker gesplitst in twee categorieën. Samen met het oncologisch centrum van de Isala klinieken geeft IntermeZZo informatie over de gevolgen van kanker. Daarnaast biedt het nazorgcentrum ontspannen activiteiten met lotgenoten. Op de nieuwe website is deze splitsing duidelijk te zien. Over alle informatiebijeeenkomsten zijn filmpjes gemaakt. Ook deze filmpjes staan op de website.

De presentatie van de publieksavond is in handen van Carla Honing, presentator van RTV Oost. Zij geeft het woord aan Corine den Hollander, coördinator van IntermeZZo en aan Jacco Eltingh, voormalig proftennisser en ondernemer. Ook laat zij een aantal voorlichtingsfilmpjes zien die gemaakt zijn voor de nieuwe website. Deze filmpjes gaan over onderwerpen als ‘kanker en kinderen’, ‘intimiteit en seksualiteit’ en ‘weer aan het werk’

De avond start om 19.30 met een inloop in de lounge van theater Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle. De toegang is gratis, aanmelden is wel nodig. Dat kan via de mail of telefonisch op 038 424 6088.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye