Solex toertocht brengt € 8000 op

Ruim 50 sponsoren hebben op donderdag 23 september achtduizend euro opgehaald via een vrolijke solex tourtocht.

Op die prachtige nazomerdag was het heerlijk toeren door het Vechtdal. Een zacht briesje, zonneschijn en een aangename temperatuur maakten de solex tourtocht tot een geweldig evenement. De sfeer was vrolijk en veel mensen genoten van het “scheuren”  op de solex.

De restaurant De Mol en MooiRivier zorgden voor een prachtige lunch en een heerlijk buffet na afloop van de tocht. Aan het einde van de dag overhandigde olympisch schaatser Lotte van Beek een check van € 6.250,- aan IntermeZZo. Dit bedrag werd door een extra bijdrage van een aantal mensen persoonlijk, de Berkumse selectie voetballers en de vrijwillige verkeersregelaars verhoogd tot € 8.000,-.

De solex tourtocht is georganiseerd door Wim Sloots en Wim van Enteren en het is hun bedoeling hier een jaarlijkse terugkerend evenement van te maken.

 

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye