Vanaf 3 maart: Nazorgcentrum IntermeZZo weer open-op-afspraak voor mensen met kanker

Gepubliceerd: 25 februari 2021

Nazorgcentrum IntermeZZo kan mensen met kanker iets meer face-to-face ondersteuning bieden. Nu de contactberoepen weer aan de slag mogen, heeft IntermeZZo de vertaalslag gemaakt voor de activiteitenaanbod voor de gasten. Als gevolg van de versoepelde coronamaatregelen is er op afspraak in het centrum weer meer mogelijk met ingang van 3 maart.

Zo worden de ontspannende behandelingen door masseurs en schoonheidsspecialisten hervat. Een lichaamsmassage of een voetreflexmassage kan de nodige ontspanning geven als kanker speelt. Zeker nu in coronatijden gevoelens van stress, angst en eenzaamheid  flink kunnen oplopen. Immers, corona en kanker wijken niet voor elkaar. Mensen met kanker en hun naasten die een behandeling wensen, kunnen bellen voor een afspraak.

Aangekondigd IntermeZZo bezoeken

Ook een gesprek met een gastvrouw of gastheer is mogelijk, één op één bij een kop koffie of thee, of wandelend in de buitenlucht. Een luisterend oor, één op één aandacht, een fijn gesprek, IntermeZZo.

Langskomen  voor een gesprek kan, na telefonische  vooraankondiging . Wie wil langskomen moet tevoren even bellen. Zo houdt IntermeZZo zicht op het aantal mensen op locatie.  Ook (beeld)bellen blijft een optie.

Online activiteiten

IntermeZZo biedt een nieuwe online optie:  een persoonlijke workshop make-up. Deze is bedoeld voor vrouwen met/na kanker. De ziekte of de behandeling kan sporen nalaten, ook in het gezicht. Online één op één met de visagiste, leert de deelnemer zichzelf mooi op te maken. Ook hier geldt: IntermeZZo bellen voor een afspraak.

De bestaande online mogelijkheden, zoals yoga, schrijfworkshops, voorlichtingen en gespreksgroep nabestaanden, blijven ook.

Veiligheid boven alles

Op locatie is veiligheid gewaarborgd. Er is veel ruimte en er zullen weinig mensen aanwezig zijn. Wie een afspraak maakt, mag géén corona gerelateerde klachten hebben. Er is strikte uitvraag bij de deur, eenrichtingsverkeer, mondkapjesplicht, afstand en hygiënemaatregelen. Zo blijft de locatie coronavrij en coronaproof en toch gastvrij.

Nazorgcentrum IntermeZZo is vanaf 3 maart open op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur.

Bellen voor een afspraak: (038) 424 6088 of  (06) 53 76 71 45.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye