Vrijwilliger gastvrouw of gastheer Nazorgcentrum IntermeZZo

Gepubliceerd: 22 december 2017

(één of meer dagdelen per week)

IntermeZZo

IntermeZZo is het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen mensen met kanker de regie op hun leven te hervinden, met aandacht voor de kwaliteit van leven.

Dat doen wij door het geven van informatie over de gevolgen van kanker, een luisterend oor en het bieden van ondersteunende enontspannende activiteiten individueel of met lotgenoten. Bij IntermeZZo werken circa 70 vrijwilligers.

De gastvrouw/ gastheer 

Je creëert een warme en gastvrije sfeer voor onze gasten die ingrijpende ervaringen doormaken. In de huiskamer biedt je hen een luisterend oor, verstrek je informatie of je verwijst hen door. Met het team zorg je voor laagdrempelige ondersteuning van onze gasten. Daarnaast help je bij de voorbereiding en uitvoering van uiteenlopende ontspannende activiteiten of informatieve bijeenkomsten. Ook verricht je licht huishoudelijk werk.

Wie ben jij?

Je bent een gastgericht en betrokken persoon met goede sociale en communicatieve vaardigheden. In omgang en verschijning ben je invoelend, integer, zorgvuldig en representatief. Je maakt je eigen persoon of levenservaringen ondergeschikt aan de belangen van de gast. Tegelijkertijd ben je in staat op een respectvolle manier je eigen grenzen te bepalen in de omgang met onze gasten. Privacy van gasten is bij jou gewaarborgd. Binnen de organisatie kies je een actieve, meedenkende opstelling. Tot slot ben je bereid deel te nemen aan trainingen en intervisie. Daarbij sta je open voor feedback en zelfreflectie.

Kies bewust

Belangrijk is dat je de doelstelling van IntermeZZo onderschrijft. Kijk op www.intermezzo-zwolle.nl of kom eens bij ons langs. Dan krijg je een gevoel bij ons werk en de organisatie. Kies je voor IntermeZZo, dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar het welbevinden en de kwaliteit van leven van mensen met kanker centraal staan.

IntermeZZo biedt

Onze vrijwilligers ervaren de omgang met onze gasten en het werken in een informele sfeer van collegialiteit en vertrouwen als betekenisvol, waardevol en plezierig. Wij bieden gedegen voorbereiding en begeleiding bij het werken als gastvrouw/gastheer. IntermeZZo hecht belang aan de persoonlijke ontwikkeling van haar vrijwilligers.

Reageren

Heb je zin om als gastvrouw/gastheer bij IntermeZZo te werken? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief met curriculum vitae en pasfoto opinfo@intermezzo-zwolle.nl.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye