Vrijwilliger-receptionist(e) Nazorgcentrum IntermeZZo

Gepubliceerd: 22 december 2017

(Gastheer- gastvrouw ontvangst)

IntermeZZo

IntermeZZo is het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen mensen met kanker de regie op hun leven te hervinden, met aandacht voor de kwaliteit van leven.

Dat doen wij door het geven van informatie over de gevolgen van kanker, een luisterend oor en het bieden van ontspannende en ondersteunende activiteiten individueel of met lotgenoten. Bij IntermeZZo werken circa 70 vrijwilligers.

De receptionist(e)

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje voor onze gasten. Je zorgt voor een gastvrij en warm welkom, beantwoordt vragen en verwijst mensen door. Dat doe je persoonlijk en telefonisch. Daarnaast hou je afsprakenagenda’s bij, evenals de deelnemersregistratie van de verschillende activiteiten. Tot slot zorg je voor een opgeruimde en verzorgde ontvangstruimte. Samen met andere vrijwilligers zorg je zo voor een goede begeleiding van de gasten in de periode dat zij bij IntermeZZo komen.

Wie ben jij?

Belangrijk is dat je de doelstelling van IntermeZZo onderschrijft. Gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend, je voelt gasten goed aan en je weet hoe je hen kunt benaderen. Tevens bezit je goede luister- en gespreksvaardigheden. In omgang en verschijning ben je integer, zorgvuldig en representatief. Je hebt oog voor de privacy van onze gasten. Je vindt het leuk zelfstandig te werken, in samenwerking met anderen. Enige administratieve ervaring (Word, Outlook) is handig. Tot slot ben je bereid trainingen of cursussen te volgen.

Kies bewust
Kijk op www.intermezzo-zwolle.nl of kom eens bij ons langs. Dan krijg je een gevoel bij ons werk en de organisatie. Kies je voor IntermeZZo, dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar het welbevinden en de kwaliteit van leven van mensen met kanker centraal staan.

IntermeZZo biedt

Werk als ‘spin in het web’ in onze vrijwilligersorganisatie. IntermeZZo kent een open en informele sfeer waar onze gasten zich thuis voelen. Onze vrijwilligers werken in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen en ervaren de omgang met onze gasten als betekenisvol, waardevol en plezierig. Wij besteden aandacht aan scholing en begeleiding, zodat onze vrijwilligers zich ook persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Reageren

Heb je zin om als vrijwillige receptionist(e) bij IntermeZZo te werken? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief met curriculum vitae en pasfoto op info@intermezzo-zwolle.nl.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye