Zin in zinvol vrijwilligerswerk?

Gepubliceerd: 7 juni 2023

Ben jij onze nieuwe gastheer of gastvrouw, met een warm goed luisterend oor? Of ben jij een professional en zet jij je deskundigheid graag in?

Samen met jou maakt IntermeZZo het verschil in het leven van mensen met kanker en hun naasten.

IntermeZZo is een professionele vrijwilligersorganisatie waar vrijwilligers opgeleid worden en regelmatig een bijscholing krijgen. 

Je werkt een dagdeel per week, krijgt teamscholing, ondersteuning, werkt in een leuk creatief team.

We bieden een breed aanbod voor de gasten, gericht op de kwaliteit van hun leven te verbeteren. IntermeZZo ondersteunt op vier belangrijke gebieden: omgaan met kanker, ontmoeten & relaties, ontspannen & welbevinden en terugkeer in de samenleving.

IntermeZZo is een centrum voor leven met en na kanker. We zijn sinds de oprichting in 2010 aangesloten bij branchevereniging IPSO. Alle centra hebben een keurmerk en IntermeZZo in Zwolle heeft de A-status. De A-status geeft aan dat IntermeZZo een uitgebreid en kwalitatief goed programma biedt om mensen met en na kanker weer de regie over hun leven terug te laten vinden. Ook de schitterende locatie, zelfstandig in het groen met voldoende ruimte, gratis parkeerplekken en toch dichtbij het ziekenhuis, draagt bij aan die A-status. 

Wil jij ook het verschil maken in het leven van mensen met kanker en hun naasten?

Neem contact op met directeur Corine den Hollander via het algemene telefoonnummer (088) 424 6088.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye