Intermezzo Zwolle

Nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten

IntermeZZo

25 januari 2018 by Intermezzo

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Wij ondersteunen je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen wij door het geven van informatie en voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen van kanker. Daarnaast zijn er workshops en cursussen ter ondersteuning. Ook bieden we ontspannen activiteiten, individueel of groepsgewijs.

Gastvrouwen

Je kunt gedurende je hele ziekteproces én daarna terecht bij IntermeZZo. In onze gezellige huiskamer bieden onze gastvrouwen een luisterend oor,  bij een kopje koffie of thee. Onze gastvrouwen zijn er voor jou; in alle vertrouwen kun je je verhaal bij hen kwijt. Ze kunnen informatie verstrekken en samen met jou kijken welke voorlichtingsbijeenkomsten, workshops of cursussen je wilt volgen.  Of welke ontspanningsactiviteiten bij je passen. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kun je bij ons terecht.

Isala Oncologisch centrum

IntermeZZo is een zelfstandige stichting en nauw verbonden met Isala Oncologisch centrum. Dit is een onderdeel van het ziekenhuis. De locatie van IntermeZZo bevindt zich op loopafstand van het ziekenhuis en biedt ruimte aan de ondersteuningsconsulent van Isala.

Organisatiestructuur

De dagelijkse leiding van IntermeZZo is in handen van Corine den Hollander. Naast Corine staan een bestuur, adviseurs en een comité van aanbeveling.

ANBI

IntermeZZo is een ANBI stichting. De gegevens voor de ANBI vind je hier.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye