Nieuws: 15 september feestelijke AYA-avondlounge (voor jonge mensen met kanker)

Als aftrap van het nieuwe seizoen 2022-2023 organiseren we voor AYA’s (jonge mensen met kanker) een informele ontmoetingsavond in de tuin van IntermeZZo met een feestelijk tintje. Ontmoeting, allerlei proeverijen, hapjes-en-drankjes, livemuziek en meer … De vertrouwde vrijwilligers zijn er uiteraard ook.

AYA is de afkorting van: Adolescents and Young Adults. Het is een term die landelijk wordt gebruikt voor mensen in de leeftijd van 18- 40 jaar met de diagnose kanker.

Als je jong bent en de diagnose kanker krijgt, staat je leven op de kop! Vaak spelen er dan andere vragen en problemen dan bij ouderen met de diagnose kanker.

Het ziekenhuis biedt alle medische behandeling en begeleiding. Voor persoonlijke en sociale vraagstukken die spelen op jongere leeftijd, kan ondersteuning gericht op jouw leeftijdscategorie, helpend zijn.

IntermeZZo biedt daarom meerdere ontmoetingsmogelijkheden per maand, zodat AYA’s elkaar kunnen ontmoeten. Herkenning bij elkaar, uitwisselen en leren van elkaar in een informele sfeer is de bedoeling.

Wanneer

AYA-feestelijke avondlounge is op donderdag 15 september van 19.00-ca 21.30 uur

Aanmelden

Het is nodig dat je je aanmeldt voor de AYA-lounge. Dat kan via (088) 624 6088 op werkdagen van 9.00-17.00 uur.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye