2021 lekker afsluiten en vol 2022 in

Een korte, krachtige en vroege decemberblogbrief!

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: de laatste 2 dagen van het bewogen jaar 2021 sluiten we feestelijk af met een geweldige actie, de oliebollen Drive-Thru. En natuurlijk kijken we uit naar een fris, nieuw jaar. We lichten alvast wat tipjes van de sluier op wat de plannen zijn.

Maar eerst:

30 en 31 december: sfeervolle oliebollen Drive-Thru bij IntermeZZo

In 2020 uit nood geboren: een Drive-Thru editie van de oliebollenverkoop, op het terrein van IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1a in Zwolle. Georganiseerd door Bike-4life en oliebollen van onze Stadsbakker! Zó succesvol dat Bike-4-life en IntermeZZo en de Stadsbakker de actie samen erin houden.

Vlnr: Corine den Hollander (IntermeZZo), Wim Brink (Bike-4life), Stadsbakker Arend Kisteman

Hoe bestel je oliebollen en/of appelbeignets?

Kijk op de website www.intermezzo-zwolle.nl en klik op de actieknop (zie foto). Dan wijst het zichzelf. Je kunt meteen afrekenen.

Kijk op www.intermezzo-zwolle.nl en bestel jouw oliebollen!

Wanneer afhalen?

Op de website kun je kiezen op welke dag en hoe laat je je bestelling wilt ophalen. Je hoeft er de auto in principe niet voor uit, dus super coronaproof! Op de fiets komen mag ook, trouwens.

Dus: koop jouw oliebollen bij IntermeZZo!

Ze komen van de Stadsbakker en je koopt ze bij ons voor dezelfde prijs! Alleen: met een super puik sfeertje erbij. En je helpt IntermeZZo, want de helft van de opbrengst is voor ons bestemd …

Nieuws

Landelijk komt er een eenheid in de naamgeving van de 75 huizen die bij de brancheorganisatie IPSO zijn aangesloten. Huizen die allemaal ondersteuning bieden aan mensen met kanker en hun naasten. Daar is al langere tijd naar toe gewerkt en uit alle mogelijk opties is democratisch één keuze gemaakt. Begin 2022 gaan alle huizen de subtitel hanteren en vervalt bijvoorbeeld de titel inloophuis of nazorgcentrum. Voor Nazorgcentrum IntermeZZo wordt het:

IntermeZZo, centrum voor leven met en na kanker.

IPSO rolt de nieuwe naamgeving landelijk uit. Voor IntermeZZo gaan we in 2022 samen met vormgever Jeroen Vels van Sherpa grafisch ontwerp aan de slag met een herziening van onze eigen huisstijl.

Vooruitkijken naar 2022

IntermeZZo heeft, naast de bestaande ondersteuning en activiteiten voor gasten, een aantal nieuwe zaken ontwikkeld. En er zijn grote acties die op de rit staan.

We noemen ze hier kort. In de komende blogbrieven zullen we ze wat nader toelichten.

Nieuw aanbod voor onze gasten:

  • Gespreksgroep voor vrouwen met palliatieve borstkanker of gynaecologische kanker
  • Themabijeenkomsten AYA’s, voor jonge mensen met kanker (18-40 jaar).
  • Voorlichting: gezonde leefstijl bij kanker.
  • Implementeren van de zienswijze: ‘de 7 bronnen van gezondheid en welzijn’, een praktische benadering om te inventariseren op welke levensgebieden ondersteuning wenselijk is..
  •  Open middag/-avond speciaal voor mannen die geraakt zijn door kanker (zelf of bij een naaste)

Nieuwe acties:

Vanaf januari 2022 verschijnt er met regelmaat een eigen IntermeZZo-podcast, getiteld: “Over leven met kanker”. Interessante gasten zullen hun verhaal vertellen op welke manier de ziekte kanker hen raakt: persoonlijk, professioneel of anderszins.

14 mei              Landelijke fietsactie met IPSO-ambassadeur Eveline van der Werff (waarbij IntermeZZo in 2021 aan de bron stond bij haar toer langs alle 75 huizen in NL. Ze startte bij IntermeZZo in mei én finishte in juli)

21-22 mei         24 uurs Zwolse wandelestafette: ‘Zet een stap tegen kanker’: www.zeteenstaptegenkanker.nl

Al op de agenda

4 februari 2022. Wereldkankerdag.

Het thema is: Kanker raakt iedereen. Jou dus ook. Vanzelfsprekend besteden we hier uitgebreid aandacht aan tijdens een open dag. We denken met het team na hoe we deze dag precies kunnen en willen invullen. Verwennerij en ontspanning staan sowieso op het programma, maar we bewegen mee met de dan geldende coronaregels

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye