Afsluiting 2022, een slotakkoord in majeur!

Zo aan het einde van het jaar willen we je bedanken voor je betrokkenheid bij IntermeZZo.

Op welke manier dan ook: als relatie, als vrijwilliger, als gast, als Isala-collega, als IPSO-collega, als … Het was een jaar van opbouw, misschien wel ‘wederopbouw’. We kijken er heel goed op terug!

Een korte terugblik

De periode dat corona belemmeringen opwierp, had ook zijn weerslag op IntermeZZo.

En hoewel kanker en Covid niet voor elkaar wijken, was het aantal bezoeken in 2 coronajaren wel teruggelopen. Aan het eind van dit jaar tellen we zo’n 6.000 bezoeken en komen daarmee weer op het niveau van 2019. Niet dat alleen getallen representatief zijn, het kunnen voorzien in de ondersteuningsbehoefte van onze gasten, daar gaat het om. En dat maakten de mensen ons heel vaak duidelijk. Het aantal keren dat we hoorden: “Wat fijn dat we hier terecht kunnen!” of “Het doet me zo goed.” of “Ik kan zelf weer verder!”, kunnen we niet tellen.

Ook zijn er weer mooie sponsoractiviteiten opgestart of (in een andere vorm) doorgegaan. We denken aan: ‘Zet een Stap tegen kanker’,  de IntermeZZo Solextoertocht, de beklimming van de Mont Ventoux (grootverzettegenkanker), het prachtige Hanzebal van de jonge ondernemers van JCI Zwolle en ook de, vaak spontane, grote en kleine giften en gaven. Het eigen team organiseert met eigen creatief werk, jaarlijks een wintermarkt in huis. Die biedt een fijne sfeer, maar levert ook het nodige geld op. Sluitstuk van 2022 wordt natuurlijk de oliebollendrive-tru!

Ook de relatie met Isala Oncologisch centrum is verder geïntensiveerd. Ons bestuur en het bestuur van het Oncologisch centrum twee sessie hebben gehad om te kijken naar elkaars plannen en ook zo dat ze op elkaar aansluiten. Mooie vorm van vooruit kijken in samenwerking. Voor oncologisch verpleegkundigen zijn er ook bijeenkomsten en verdiepende trainingen georganiseerd bij IntermeZZo.

Save the date!

Komend jaar hopen we ook weer onze traditionele ontmoetingsbijeenkomst voor relaties/sponsoren te kunnen houden. Wil je vast in je nieuwe agenda van 2023 noteren:

Vrijdag 31 maart van 16.30-19.30 uur gaan we IntermeZZo ontmoeten!

Je krijgt t.z.t. een officiële uitnodiging en de fijne plek waar de ontmoeting plaatsvindt.

Nog even dit …

Herhaald bericht: Jaarlijkse oliebollen drive-thru bij IntermeZZo

Veilig en snel de lekkerste oliebollen kopen met de opbrengst voor het goede doel? Dat kan! Op 30 en 31 december is er op het terrein van IntermeZZo een ludieke oliebollen drive-thru.

De Zwolse Stadsbakker bakt ze voor ons bruin, de kwaliteitsbollen en appelbeignets. Ze zijn via de website te bestellen en op afspraak met de auto of de fiets af te halen IntermeZZo. Locatie: Dokter Van Thienenweg 1a Zwolle.

Nog te bestellen de dag voor je wilt ophalen: https://www.intermezzo-zwolle.nl/oliebollen-actie-intermezzo/

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye