Hartverwarmend!

Gepubliceerd: 9 april 2019

Het is zó bemoedigend om te merken hoe betrokken mensen zijn bij IntermeZZo. En geïnteresseerd. Zo kwamen collega’s van revalidatiecentrum Vogellanden voor uitgebreide inhoudelijke informatie en een rondleiding. Zij kunnen oncologische revalidanten informeren over de mogelijkheden bij ons.

Ook hebben we afgelopen weken hebben we meermalen een donatie in ontvangst mogen nemen, zoals van ‘de 40 van Ter Borch’ en van de Katholieke Pabo Zwolle.  Het huisje voor de Kidstuin werd geleverd door sponsoren en in het kader van Zwolle DOET ook nog voor ons opgebouwd.

Fijn al die mensen die IntermeZZo een warm hart toedragen. Binnenkort tijdens de sponsorenbijeenkomst kunnen we elkaar ontmoeten en weer eens bijpraten.

We zien je graag op sponsorenbijeenkomst op 17 mei in stadscafé Blij

De jaarlijkse sponsorenbijeenkomst op vrijdag 17 mei van 16.30-18.30 uur heeft een bijzonder tintje: afscheid van bestuurslid Jacco Vonhof na 10 jaar. We zijn verheugd dat Jacco, thans ook voorzitter van MKB-Nederland, als gastspreker zal fungeren.

We zijn blij met de betrokkenheid van onze sponsoren. We weten ook dat naast hen vaak partners staan die zich ook bij IntermeZZo betrokken voelen en nader willen kennismaken. Daar nodigen wij onze sponsoren uit, samen met hun partner, voor onze ‘aangeklede borrel op de vrijdagmiddag’.

De officiële uitnodiging met aanmeldoptie heb je via de mail ontvangen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe het alsnog. We willen je graag ontmoeten!

Ga je mee de Mont Ventoux op?

Donderdag 28 maart om 19.30 uur was er een informatieavond voor belangstellenden om voor IntermeZZo de Mont Ventoux te beklimmen op 5 en 6 september dit jaar. Er waren 15 belangstellenden en inmiddels beginnen mensen zich aan te melden.

Zin om mee te doen? Met team IntermeZZo of met je eigen (medewerkers)team, sportgroep, vriendenclub of familie vóór KWF/IntermeZZo? Sluit je dan aan.

Het is de 13e editie die de Stichting Mont Ventoux organiseert. Meer info op: www.grootverzettegenkanker.nl

Overweeg je de uitdaging aan te gaan en heb je nog vragen? Bel dan met IntermeZZo (038) 424 6088) of stuur een bericht naar info@intermezzo-zwolle.nl

Agenda verder in 2019

In onze blogbrieven geven we de lezer een inkijkje in wat er zoal op de agenda staat van IntermeZZo. Elke uitgave is er weer een update wat we verder in 2019 in petto hebben.

Zaterdag 11 mei  van 14.30-16.30 uur: opening KindermeZZo-tuin.

Het wordt een feestelijke bijeenkomst, vooral gericht op kinderen, om wie het gaat bij KindermeZZo. Natuurlijk heeft de opening een klein officieel tintje, want wethouder René de Heer zal de openingshandeling verrichten, samen met Clown Ziezo. Je bent als relatie van harte uitgenodigd, maar wel mét kinderen of kleinkinderen!

Donderdag 27 juni: jaarlijkse solextourtocht voor ondernemers.

Meer informatie volgt in de komende editie van onze blogbrief.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye