Vol voorjaar voor medewerkers en relaties van IntermeZZo

Gepubliceerd: 17 maart 2023

Was het in de achterliggende coronajaren rustig wat betreft ontmoetingen met relaties en sponsoren, dit voorjaar staan er meerdere fijne en interessante ontmoetingsgelegenheden op stapel. Het begint op 11 mei met de Daftoertocht, een sponsorevenement, gevolgd door onze traditionele relatieontmoetingsbijeenkomst op 26 mei. En dan op 8 juni Zakenfestival La MeZZo, eveneens een sponsorevent. In deze blogbrief lees je daar meer over.

Geslaagde proeftuin: IntermeZZo verzorgt module voor opleiding oncologieverpleegkundigen

Ook inhoudelijk timmert IntermeZZo aan de weg. Zo hebben drie aan IntermeZZo verbonden professionals een module psychosociale zorg bij kanker voor verpleegkundigen die de opleiding tot oncologieverpleegkundige volgen in Utrecht. Op drie belangrijke onderdelen werden de verpleegkundigen bijgeschoold: preventie, door leefstijlcoach (en vrijwillig gastvrouw) Esther Timmers, positieve gezondheid door 7-bronnen-van-levensvreugde-coach (en vrijwillig gastvrouw) Nannie Klasens en op het gebied van ‘weer gaan werken’ met/na kanker door Cobi Oostveen, BACO (bedrijfsarts gespecialiseerd in begeleiding bij kanker). De acht deelnemers waren zeer positief over de inhoud en onder de indruk van de diepgang die deze module bood. Het was de 1e keer dat we deze module , bij wijze van proef, hebben aangeboden. Dat ‘proef’ kan er nu af!

Van links naar rechts: Nannie, Esther en Cobi

Ontmoeting voor relaties/sponsoren van IntermeZZo op 26 mei

Op vrijdagmiddag 26 mei van 16.30-19.30 uur heten we onze relaties van harte welkom in Stadscafé BLIJ in Zwolle voor de relatiebijeenkomst. Na de coronajaren waarin we deze bijeenkomst niet konden organiseren, is het hoog tijd! Graag stelt het bestuur, waarin onder ander de nieuwe voorzitter en verschillende nieuwe bestuursleden, zich persoonlijk aan jullie voor.

En … we hebben een verrassende spreker! De Zwolse presentator Carla Honing zal hem en verschillende andere gasten interviewen. Natuurlijk is er alle tijd om elkaar informeel te ontmoeten.

Binnenkort valt de uitnodiging in je mailbox!

Nog enkele plekken beschikbaar in de Daftoertocht voor relaties. Wees er snel bij.

Voor ondernemers uit Zwolle en omgeving organiseert IntermeZZo Daftoer (voorheen Solextoer) op 11 mei 2023. Er zijn nog enkele plekken vrij, we nodigen je van harte uit hieraan deel te nemen. Een dag plezier en mogelijkheden om elkaar te spreken op een ontspannen manier. En het is tevens een gelegenheid om IntermeZZo te sponsoren.

Wat gaat er gebeuren? Een rondrijrit met oude Dafjes in Drenthe met onderweg ruimte voor een picknick. De deelnemers worden gehaald en gebracht in een oude Amerikaanse schoolbus. Na afloop is er een luxe diner-buffet met drankjes bij De Mol in Wijthem. Natuurlijk is er nog méér: geweldige live muziek en een ludieke veiling.

Kijk voor een hilarisch filmpje en meer informatie plus aanmeldingsmogelijkheden op:

https://sites.google.com/site/intermezzosolextoer

Zakenfestival La MeZZo, nieuwe sponsoractiviteit

Laatste nieuws La Mezza: de datum is verplaatst naar 7 december 2023

Yvon Moossdorff, bekend van de Netwerkvloer, gaat in samenwerking met een aantal ondernemers een ondernemerscontactmiddag organiseren, met de naam: Zakenfestival La MeZZo. Alle inkomsten zijn volledig bestemd voor IntermeZZo met de doelgroep: mensen met kanker en hun naasten. Je kunt je aanmelden door aankoop van een toegangsbewijs (ticket) van € 275,00 via www.zakenfestivallamezzo.nl

In het kort:

Locatie: Mac3park stadion te Zwolle met als cateraar Hotel Lumen
Datum: 8 juni 2023, van 13.00 -18.00 uur (met uitloop 19.00 uur)

Opening: 13.30 uur Jacco Vonhof

  Wat kun je als ondernemer verwachten: 

  • Begeleiding door Rene de Heer– dagvoorzitter
  • Spraakmakende gasten 
  • Ondernemersnetwerk Event, kennismaking met mede-exposanten
  • Speeddate sessies onder professionele begeleiding  
  • Een netwerkspel met een aantal Mystery quests 
  • Volledig verzorgd incl. catering door Lumen


Yvon: “Mogelijkheid is dat je als deelnemer naar huis gaat met een prijs, via je ticket met een uniek nummer. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de ondernemers. We combineren effectief en succesvol netwerken met een goed doel en we maken samen als Zwolse ondernemers de ”plek” IntermeZZo nog mooier. De ROI voor de ondernemer zal onmeetbaar hoog zijn, immers is duurzaam ondernemerschap en het steunen van goede doelen de basis van een gelukkig, betekenisvolle en succesvolle ondernemer.”

De befaamde Rode Neuzen Training door Peter Vader. De mensen van Team IntermeZZo die nog niet eerder deelnamen, pasten die neus allemaal! Een mooie workshop over herkennen en bewustwording van non-verbale communicatie, het belang van echt contact. Zonder echt contact kan IntermeZZo niet bestaan.

IntermeZZo gaat met een sterk team Mont Ventoux op! Doe mee.

Op 7 en 8 september gaat IntermeZZo met een eigen, sterk team de Mont Ventoux beklimmen, met een team van wandelaars en fietsers. Er is nog genoeg plek om aan te haken. Dus meld je aan, eventueel met je medewerkers/collega’s.

Afgelopen weken hebben Corine, Mariëlle en Marlies gelobbyd. Twee informatierondes in de Isala om onze samenwerkingspartners daar te overtuigen om aan te sluiten bij ons team. Veel mensen hadden daar oren naar en het zingt rond onder de collega’s. De aanmeldingen komen langzaam binnen.

Laat je raken door het promotiefilmpje, dat weliswaar uit 2019 komt, maar nog steeds alles laat zien en voelen wat die kale berg met je doet…

Ook op onze locatie was er een informatieavond, waar onder andere gasten van IntermeZZo hun oor te luisteren legden. Ook hier is er animo! 

Corine den Hollander zal ook deze keer zelf als teamcaptain meegaan. Je kunt haar benaderen met al je vragen. Meteen aanmelden kan ook.

Leuk is dat Peter Vader (voormalig stadsomroeper Zwolle en voor IntermeZZo onze rode-neuzen-trainer) met een vriendengroep ook de kale berg zal bestijgen.

Ook de uitdaging aangaan?

Wil je met de mensen in jouw bedrijf iets moois doen aan teambuilding, een gezamenlijke uitdaging op fysiek en mentaal niveau? Sluit je dan aan bij Team IntermeZZo.

Samen een uitdaging aangaan, samen gáán voor goede nazorg voor mensen met kanker en hun naasten, individueel je gedachten en gevoelens richten op dierbaren die geraakt zijn door kanker (en wie kent niemand …?), het doet je goed.

Het is een beleving die je altijd zal bijblijven. Natuurlijk, je moet energie en euro’s investeren, maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Info vind je op de website: www.grootverzettegenkanker.nl

En wat zo mooi is: 50 % van jouw opbrengst gaat naar een of meerdere specifieke onderzoeken van KWF en 50 % gaat naar IntermeZZo, als je tenminste voor ons kiest.

Mooie cheque van de Lions Club Zwolle

Goede wijn behoeft eigenlijk geen krans… Een mooie wijnactie vanuit de Lions Club Zwolle zorgde voor fijne proefmomenten voor de leden en anderen. Een actie waarbij de goede wijnen rond de feestdagen werden verkocht en de winst bestemd was voor IntermeZZo. Een pure sponsoractie van de serviceclub, waarbij Corine werd gevraagd de cheque in ontvangst te nemen. Een vertegenwoordiging van de Lions Club bracht een kennismakingsbezoek op locatie en luisterde vol belangstelling naar het bevlogen verhaal waarmee Corine uitleg gaf over het werk dat IntermeZZo doet. Grote dank aan de Lions Club, waarbij uit hun midden uroloog dr. Tjard de Haan ervoor zorgde dat IntermeZZo het goede doel van 2022 werd. Met het bedrag zal IntermeZZo activiteiten organiseren voor AYA’s (jong volwassenen met kanker) in combinatie met kinderen (vanuit KindermeZZo). Juist jonge gezinnen, waarin één van de ouders kanker heeft, kunnen op meerdere gebieden extra ondersteuning gebruiken om samen het traject gesterkt in te gaan en door te komen. Het versterken van ieders individuele veerkracht staat daarbij centraal.

Aanbevolen: luister eens naar de podcasts die IntermeZZo verzorgt. Deze keer: landelijke prijswinnaars met super-app

Hoe houd je familie en vrienden op de hoogte van jouw wel-en-wee als je kanker hebt? Zo fijn als mensen meeleven en je steunen, maar je kunt ook energie verliezen in al die telefoontjes, mailtjes, sms’jes, appjes, kaarten, bezoekjes. En dan wil je misschien ook nog voor jezelf bijhouden wat je meemaakt. Daar vond borstkankerpatiënt Pien, samen met haar dochter Tess, een geweldige oplossing voor. De app STAMPS (ja, afgeleid van het Engelse postzegels).

In één app-omgeving zowel voor jezelf je eigen verhaal bijhouden, als voor ieder die je toevoegt dat deel van je verhaal delen dat je zelf wilt. En een optie zodat mensen kunnen reageren.

Pien en Tess wonnen er al een geweldige publieksprijs mee. Inmiddels maken 4.200 mensen gebruik van STAMPS, niet alleen mensen met kanker, ook anderen die een ‘levensreis’ meemaken.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye