Over leven met kanker – Workshop bewegen op muziek

Gepubliceerd: 1 januari 2024

Een ontspannen reis naar binnen door te ‘bewegen op muziek’, dat is wat Ria Suyderhoud deelnemers laat ervaren in de workshops bij IntermeZZo. Voor mensen met en na kanker én voor naasten. In deze podcast vertelt Ria op een heel persoonlijke manier hoe vertragen, meditatie, dans en een vleugje yoga zorgen voor een speelse en diepe manier van ontspannen. Een reis die ondersteunt bij het positieve herstelproces tijdens en na kanker. 
Ria is een ervaren yogadocent en danstherapeut die zich steeds meer heeft ontwikkeld richting groei en bewustwording. Dat is inmiddels de basis van haar lessen en workshops. Vanuit yoga ontstond een beweging naar méér lichaamsgericht werk met daarbij aandacht voor adem en bewegen op muziek. Zacht, vertragend, verstillend, meditatief en soms heel energiek en ritmisch, met persoonlijke aandacht en oog voor de dynamiek tussen mensen.
Zie ook de website: www.riasuyderhoud.nl of kijk eens in haar boek, getiteld: Een reis naar binnen.

Aan deze podcast werkten mee:
Interviewer: Marlies Mestrom;
Technische realisatie: Sparketeers;
Podcastapparatuur gesponsord door: Omexom.nl;
Muziek: Harrie Poulssen.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye