Vriendendag

3 mei 2023 by Petra Bredewold

Uitnodiging vriendendag van Corine en Jacco

We zijn overweldigd door de positieve reacties op onze stichting en de uitnodiging voor de Vriendendag van IntermeZZo op 26 mei. Het is hartverwarmend om te ervaren dat zoveel ondernemers en bestuurders uit de regio onze stichting een warm hart toedragen. Bedankt daarvoor. 

Het blijkt dat veel genodigden graag op de Vriendendag zouden willen komen, maar niet in de gelegenheid zijn door andere plannen in het Pinksterweekend. Om IntermeZZo, haar gasten en vrijwilligers de aandacht te geven die zij verdienen hebben we besloten de Vriendendag te verplaatsen. De Vriendendag op vrijdag 26 mei gaat niet door. 

Binnenkort ontvang je van ons een uitnodiging met een nieuwe datum. We hopen je snel te ontmoeten op de Vriendendag van IntermeZZo. 

Meld je aan voor onze vriendendag!

Wanneer? Vrijdag 26 mei van 16:00 tot 18:30 (Binnenkort een nieuwe datum!)
Waar? Dokter van Thienenweg 1a in Zwolle

Via het contactformulier onderaan deze pagina kan je je eenvoudig aanmelden voor onze vriendendag.

Je naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand edit reply eye